Ποιοι ειμαστε

Το όνομά μας είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στις λέξεις “deep” και “art”, μια σύνθετη λέξη που κρύβει μέσα της το βάθος της τέχνης. Ταυτόχρονα, όταν κανείς μιλά για το www.deepart.gr, η ηχητική απόδοση δίνει τη σημασία της αναχώρησης, επειδή διαλέξαμε εσένα και θέλουμε να πάρουμε εσένα μαζί μας, στο πιο όμορφο ταξίδι της τέχνης. Διάλεξε το Art Gate που σε ενδιαφέρει περισσότερο και… Επιβιβάσου!

Αποστολή μας η τέχνη, σε κάθε της μορφή, από την Ελλάδα και τον κόσμο. Αγαπημένη μας ασχολία να βάζουμε το μυαλό σας σε κίνηση, να ομορφαίνουμε το χώρο και τη ζωή σας και να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα art νέα του σήμερα.

Γιατί πιστεύουμε πως με τις ιδέες και τις λέξεις μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα.

Χριστίνα Δημητρίου

founder & manager

Μεγάλωσε στην Καρδίτσα και ήρθε στη Θεσσαλονίκη το ‘11  για τη Φιλοσοφία και την Παιδαγωγική. To ‘15 συνέχισε στα ΜΜΕ για μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τον Πολιτισμό. Το '16 έκανε την πρακτική της άσκηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Saatchi Gallery του Λονδίνου.

Σήμερα, ζει ακόμη στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στην Cleancut – advertising agency, ως κειμενογράφος και Social Media Specialist. Δημιούργησε και διαχειρίζεται το www.deepart.gr , από το Δεκέμβριο του ‘17.

Search