Κάτι ακούσαμε

Έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά για το πιο hot art-νέο της ημέρας, πάντα έτοιμοι να το μετατρέψουμε σε λέξεις και εικόνες. Γιατί στο Deepart ό,τι ακούμε, θέλουμε να το ακούτε πρώτοι εσείς.

Κάτι ακούσαμε

Τα βραβεία πορτρέτου 2018 από τη National Portrait Gallery είναι και φέτος καθηλωτικά

 

Το BP Portrait Award είναι ο πιο δημοφιλής διαγωνισμός ζωγραφικής πορτρέτου στον κόσμο.  Με ένα πρώτο βραβείο £ 35,000 και ένα συνολικό έπαθλο ύψους £ 74,000, το βραβείο αποσκοπεί να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες να επικεντρωθούν στα πορτραίτα!

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.
 
Η έκθεση BP Portrait Award 2018 θα διεξαχθεί στην Εθνική Πινακοθήκη από τις 14 Ιουνίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018. Το 2018 είναι το 39ο έτος ζωής της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου - National Portrait Gallery - και το 29ο έτος της χορηγίας από την BP που εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος του ετήσιου ημερολογίου της τέχνης.
 
Οι νικητές για το 2018 κατατάχθηκαν ως εξής:
 
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ για την ταλαντούχα Miriam Escofet για το πορτρέτο της μητέρας της με τίτλο "An Angel at my Table".
 
Dfbpo3ZWsAAvi9u.jpg large
 
 
 
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ απονέμεται στην Felicia Forte για το "Time Traveler, Matthew Napping", που απεικονίζει τον αγαπημένο της, Matthew DeJong, να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας στο Ντιτρόιτ.
 
Dfbpg7KW0AAsQup.jpg large
 
 
 
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ για τον Zhu Tongyaο και το πορτρέτο του "Simone"
 
DfbpV 8XcAAuODM.jpg large
 
 
 
H Ania Hobson κερδίζει το  Young Artist Award για το διπλό πορτρέτο της με τίτλο "A Portrait of two Female Painters".
 
DfbpIOtX4AYTG0Q
 
 
Ίσως ένα πορτρέτο να μην είναι η μορφή ενός ανθρώπου μέσα από μια κάμερα, αλλά να μοιάζει πρώτα κάπως έτσι. Πιο ζωντανό και αληθινό από κάθε τεχνολογία.
Σκεφτείτε το ;) 
 
 
 
Φωτογραφίες www.nationalportraitgallery.com 
 
 

Search